Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Schuif aan!

Ons restaurant

Het gezellige restaurant van Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden staat bekend om haar goede keuken. Op de gevarieerde menukaart is voor elke smaak wel iets te vinden. Ook bieden wij altijd de meest verse seizoensspecialiteiten: asperges, een mosselpannetje of een overheerlijke hazenpeper. Ons restaurant is perfect voor een avondje uiteten in Leeuwarden! 

Ons restaurant is dagelijks geopend tot 22:00 uur.

De geur van versgebakken broodjes en versgemalen koffie...of misschien wel een heerlijk glaasje verse jus. Start uw dag goed met een uitgebreid ontbijt bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden. Geniet van diverse broodsoorten, een ruime keuze aan beleg, diverse soorten yoghurt en nog veel meer. Kom ook ontbijten in Leeuwarden en geniet! 

De tijden voor het ontbijt zijn:
Maandag t/m vrijdag 06.30 - 10.00 uur
Zaterdag & zondag 07.30 - 10.30 uur

Gezellig genieten

Heerlijke High Tea

Heerlijk genieten van een High Tea in Leeuwarden met vrienden, familie of collega's? Kom langs bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden!
De High Tea is inclusief diverse zoete broodjes, sandwiches, brownies en nog veel meer!

Tussen 12:00 en 17:00 uur bent u van harte welkom in ons gezellige restaurant.

Arrangement inclusief ontbijt of diner

Bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden kunt u verschillende arrangementen boeken inclusief een heerlijk ontbijt of diner. Bekijk de arrangementen en vindt uw volgende weekend weg!

Bekijk de arrangementen