Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Schuif aan!

Ons restaurant

Het gezellige restaurant van Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden staat bekend om haar goede keuken. Op de gevarieerde menukaart is voor elke smaak wel iets te vinden. Ook bieden wij altijd de meest verse seizoensspecialiteiten: asperges, een mosselpannetje of een overheerlijke hazenpeper. Ons restaurant is perfect voor een avondje uiteten in Leeuwarden! 

Ons restaurant is dagelijks geopend tot 22:00 uur.

De geur van versgebakken broodjes en versgemalen koffie...of misschien wel een heerlijk glaasje verse jus. Start uw dag goed met een uitgebreid ontbijt bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden. Geniet van diverse broodsoorten, een ruime keuze aan beleg, diverse soorten yoghurt en nog veel meer. Kom ook ontbijten in Leeuwarden en geniet! 

De tijden voor het ontbijt zijn:
Maandag t/m vrijdag 06.30 - 10.00 uur
Zaterdag & zondag 07.30 - 10.30 uur

Pasen

Pasen

Vier Pasen bij Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden. Schuif aan met uw partner, familie of vrienden en geniet het Paasweekend van een heerlijke Paasbrunch!

Door het uitgebreide aanbod van soepen, broodjes, salades, warme gerechten en dessert is er voor iedereen meer dan genoeg lekkers. Ook Paasbrunchen met kinderen is een feest bij Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden. Voor de kleintjes is er een speciaal kinderbuffet.

Arrangement inclusief ontbijt of diner

Bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden kunt u verschillende arrangementen boeken inclusief een heerlijk ontbijt of diner. Bekijk de arrangementen en vindt uw volgende weekend weg!

Bekijk de arrangementen