Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Schuif aan!

Ons restaurant

Ons gezellige restaurant staat bekend om zijn goede keuken. Op de gevarieerde menukaart is voor elke smaak wel iets te vinden. Ook bieden wij altijd de meest verse seizoensspecialiteiten: Asperges, een mosselpannetje of een overheerlijke hazenpeper.

De geur van versgebakken broodjes en koffie... Start uw dag goed met een uitgebreid ontbijt bij Van der Valk Hotel Hardegarijp Leeuwarden. Geniet van diverse broodsoorten, een ruime keuze beleg, diverse soorten yoghurt en nog veel meer. 

De tijden voor het ontbijt zijn:
Maandag t/m Vrijdag 06.30 - 10.00 uur
Zaterdag & Zondag 07.30 - 10.30 uur

Gezellig genieten

Heerlijke High Tea

Heerlijk genieten van een High tea met vrienden, familie of collega's? Tussen 12:00 en 17:00 uur bent u van harte welkom in ons gezellige restaurant. Inclusief diverse zoete broodjes, sandwiches, brownies en nog veel meer!

Van der Valk bij u thuis!

Afhaalgerechten

Geen zin om te koken? Haal Van der Valk in huis!
Bestel tussen 17:00 en 19:30 uur de heerlijkste gerechten om lekker mee te nemen.

Eet smakelijk!

Schnitzeldagen

Als echte liefhebber mag u onze Schnitzeldagen niet missen: alle schnitzels voor slechts € 13,50 per stuk! Ga bijvoorbeeld voor de Hardegarijp Schnitzel met champignonsaus en gegratineerd met kaas. 

Proef het seizoen

Wildkaart

Kom genieten van het wildseizoen bij Hotel Hardegarijp! Wat dacht u van hazenpeper of heerlijke hertenbiefstuk? Bekijk al onze wildgerechten op de wildkaart.