Huisdieren

Huisdieren zijn (op aanvraag) van harte welkom in Hotel Hardegarijp-Leeuwarden. Voor het meebrengen van uw huisdier rekenen wij een toeslag van € 15,00 per huisdier, per nacht. Om samen met uw huisdier zo optimaal mogelijk van uw verblijf te kunnen genieten, willen wij u graag wijzen op onze huisregels.

Informatie voor het baasje:

Uw hond is van harte welkom bij ons in de lobby en op het terras. Helaas zijn honden niet toegestaan in het restaurant. Voor hulphonden wordt een uitzondering gemaakt. Hulphonden zijn honden die mensen met beperkingen helpen om hun zelfstandigheid te vergroten. Hulphonden mogen overal in het hotel en restaurant komen;

  • Zowel in het hotel als op het terrein vragen wij u om uw hond aan te lijnen;
  • Sanitaire wandelingen gebeuren buiten het terrein;
  • Het is niet toegestaan om uw hond alleen in de hotelkamer achter te laten wanneer u zelf niet in het hotel aanwezig bent. Wanneer u gebruik maakt van ons restaurant, terras, bar/lounge of één van onze zalen, vragen wij u dit bij de receptie aan te geven, zodat wij u in geval van geluidsoverlast kunnen bereiken;
  • Wij behouden ons het recht om bij overmatige bevuiling van de kamer extra schoonmaakkosten in rekening te brengen;
  • Bij aanhoudende geluidsoverlast, door bijvoorbeeld blaffen, behouden wij ons het recht voor om de hond te verwijderen uit ons hotel. Verwijdering door overlast geeft geen recht op enige restitutie.

 

Wandelroutes

De medewerkers van de receptie helpen u graag aan de mooiste wandelroutes om samen met uw viervoeter een heerlijke wandeling af te leggen.

Mocht u na het lezen van het huisdierenreglement nog vragen hebben, dan helpen onze medewerkers van de receptie u graag verder.


Voor het bijboeken van uw huisdier kunt u contact opnemen met onze receptie via receptie@hotelhardegarijp.com of bel 0511-475700.