VAN DER VALK HOTEL HARDEGARIJP - LEEUWARDEN

Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden is geopend voor overnachtingen én voor een bezoek aan het terras. Vanaf 5 juni is het restaurant weer geopend, wel geldt er een maximale capaciteit van 50 personen per ruimte. Daarnaast is het vanaf 1 december verplicht om een mondkapje te dragen in onze publieke ruimtes. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in ons hotel!

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Bekijk onze aangepaste maatregelen


 

Geopende faciliteiten

De faciliteiten in onze hotels zijn beperkt beschikbaar om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn op dezelfde plekken. 

Hotel
Onze hotelkamers zijn toegankelijk voor zakelijke en leisure gasten. Als hotelgast kunt u gebruik maken van af te halen ontbijt, lunch en diner.

Restaurant & terras
Het terras is doordeweeks geopend van 06:00 uur tot 20:00 uur en in het weekend van 07:00 tot 20:00 uur. Het restaurant is helaas nog gesloten.Ook kunnen hotelgasten geen gebruik maken van roomservice. Ontbijtpakketten kunnen worden afgehaald in het restaurant. Warme maaltijden kunnen worden in een afgesloten verpakking bezorgd bij de hotelkamer. 

Zalen
Reserveringen voor onze zalen worden in overleg afgestemd, volgens de richtlijnen vanuit overheid en RIVM. Neem contact op met de receptie.

Fietsverhuur
Het is nog steeds mogelijk om (elektrische) fietsen te huren. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

 


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel de volgende huisregels te volgen:

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met andere gasten of hotelmedewerkers
  • Was uw handen regelmatig en volgens de instructies van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van andere gasten en hotelmedewerkers
  • Mondkapje verplicht in publieke binnenruimtes: bedek neus, mond en kin'
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 


 

Veelgestelde vragen

Mag Van der Valk als hotel geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om als hotel geopend te zijn voor hotelgasten. 

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Ja, Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. In het hotel hebben we maatregelen genomen om uw veiligheid te waarborgen. 
Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Kan ik als hotelgast gebruik maken van de restaurant voorzieningen? 
Ja, als hotelgast mag u gebruik maken van het terras. Wij hanteren hier aanscherpte maatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen..

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, u kunt via de receptie een (elektrische) fiets reserveren.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
Wij houden ons aan de voorwaarden die voor uw boeking is afgesproken.

Kan ik op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen als ik ziek geworden ben?
Ja, in overleg kun u uw boeking wijzigen. Neemt u dan contact met ons op.Bij verkoudheidsklachten vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.