Sloep verhuur ‘Bonkevaart’

Sloep huren in Friesland? Laat ons weten wanneer en hoe laat we uw sloep klaar kunnen leggen en geniet van een prachtige tour welke je zelf kunt uitstippelen. Ontdek met de sloepen van 'Bootverhuur Bonkevaart' de binnenstad van Leeuwarden, de natuur eromheen of de bijzondere bezienswaardigheden van de Elfstedentocht, zoals het bruggetje van Bartlehiem en het stempelhuisje. Indien gewenst maken wij jouw vaartocht culinair compleet met een goed gevulde picknickmand.

Samen met de jachthaven De Grote Wielen zorgen wij voor een prachtige ervaring op het water. Neem contact met ons op en wij laten een prachtige sloep voor u klaarleggen.

Contact

Wilt u genieten van een geheel verzorgd verblijf bij ons? Boek dan het 'Genieten op het water arrangement', inclusief ontbijt, diner en een 4-uur durende vaartocht!

Sloepverhuur 'Jachthaven Gytsjerk'

Op 6 minuten rijden vanaf Hardegarijp vindt u Jachthaven Gytsjerk. Vanaf deze jachthaven is het mogelijk om een elektrische sloep te huren van sloepverhuur 'Greenjoy'


Met de sloep kunt u via de Elfstedenroute een bezoek brengen aan de ‘tegeltjesbrug’ in Gytsjerk, een monument waarop alle Elfstedentochtrijders op aardewerken tegeltjes staan afgebeeld. Uiteraard zijn ook andere bestemmingen mogelijk, waaronder het kleurrijke ‘Snakkerbourren’, of een bezoek aan het Friese dorpje Aldtsjerk.

Bootverhuur Hollema

Wilt u liever per boot het prachtige natuurgebied 'De Alde Feanen' ontdekken? Huur dan een sloep bij Bootverhuur Hollema in Earnewâld (Eernewoude). Bij Bootverhuur Hollema hebben ze een ruime keuze uit diverse comfortabele sloepen en motorboten. 


De receptie helpt u graag met het reserveren van een sloep of boot bij één van de verhuurders.